tisdag 7 mars 2017

Morgonevent, Junta Directiva och Tapas

Hej! Här går dagarna och veckorna väldigt fort, det är alltid mycket att göra och just denna veckan har vi 6st event som vi på Handelskammaren planerar, arrangerar och marknadsför! Det är ovanligt många evenemang varav ett äger rum i Valencia, ett i Getafe och ett i Sverige.

Imorse höll vi ett event tillsammans med de andra nordiska handelskamrarna i Madrid. Vi befann oss i lokaler på det femstjärniga hotellet NH Collection Madrid Suecia där det bjöds på frukost och en spännande debatt om kulturella faktorer inom HR och skillnader mellan den spanska- och nordiska företagskulturen. Det var bl.a. representanter på plats från IKEA, Volvo och Norwegian. För mig som behöver öva spanska så mycket det bara går, är det nyttigt att få delta vid sådana här tillställningar! Jag fick vara fotograf under morgonens event, här får ni se bild på talarna samt en del av frullen.



Efter frukosteventet gick vi till kontoret och jobbade några timmar. Vid kl17 var det dags att röra sig mot hotellet igen, det var nämligen styrelsemöte för Svensk-Spanska Handelskammaren, jag och Angelica (den andra praktikanten) skulle dit och presentera oss inför styrelsen. Denna består av både svenskar och spanjorer så vi förberedde lite nervöst våra presentationer på spanska. Det gick superbra och det var riktigt kul att få träffa och prata närmre med dessa personer. Efter mötet minglade vi i hotellets bar där supergoda tapas serverades samt gott spanskt vin. Jag åt typ fem croquetas, godaste någonsin. Takterassen är inte dålig heller!


 ***




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Jaaa vad roligt att du tänkte kommentera!